Aandelen InTraffic 100% eigendom van ICT Group N.V.

22 maart 2018

Donderdag 22 maart maakt ICT Group bekend dat zij de 50% aandelen van voormalig joint venture Partner Movares heeft overgenomen. Hiermee is de ICT Group 100% eigenaar van InTraffic.  InTraffic blijft als een zelfstandige B.V. opereren onder leiding van statutair directeur Bert van Elburg.

Sterke positie

Bert van Elburg, CEO van InTraffic: “We zijn blij met de volledige overname door ICT Group. Ik denk dat deze transactie voordelen met zich meebrengt voor de werknemers en de klanten van InTraffic. De combinatie van de sterke positie van InTraffic in mobiliteit en railinfrastructuur en die van ICT Group in openbare infrastructuur en Smarter Cities heeft een positief effect op beide partijen en zal de positie verder versterken.”

15 jaar

InTraffic houdt zich al 15 jaar bezig met IT voor het domein mobiliteit en (rail)infrastructuur, met oplossingen voor Verkeersleiding, Infra Monitoring en Reisinformatie. Veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid staan hierin voorop.  We zoeken samen met opdrachtgevers en partners naar oplossingen om processen binnen het domein mobiliteit te innoveren, zoals Mobility as a Service.

Lees ook het Persbericht van ICT Group.