Innovation Event the Smart Edition op locatie bij InTraffic

18 oktober 2017

Afgelopen vrijdag vond het TFG Innovation Event the Smart Edition plaats op locatie bij InTraffic. The Future Group (TFG) is een sterk ICT ondernemerscollectief, bestaande uit verschillende maatschappen. Het grootste expertisenetwerk in Nederland dat op deze kwalitatieve manier fysiek en exclusief met elkaar verbonden is, een gedreven ondernemerscollectief.

TFG Innovation Event the Smart Edition

TFG: “ In het industriële proces zien we een duidelijke toename van robotisering, IoT, Big Data, machine learning, data mining, smart metering waardoor niet alleen processen veranderden maar ook de rollen hierbinnen! Voorbeelden zijn te vinden in toename verkeerstechniek, smartphones, slimme meters, etc.” Met het event wil TFG deelnemers laten ervaren welke ontwikkelingen en innovaties worden geïntegreerd. Door kennis en ervaring te vertalen naar de praktijk.

Er waren ongeveer 40 gasten die terug mogen kijken op een geslaagde en informatieve middag. InTraffic heeft deze middag haar blik op trends in Asset management gepresenteerd: van achteruitkijkspiegel naar glazen bol.

InTraffic Presenteert Assetmanagement 2.0

Meer informatie over de presentatie van InTraffic? Neem contact op met Menno Kamminga 088 3455000 of kijk op bigdata.intraffic.nl

Naast InTraffic waren er nog 3 presentaties:

  • Verbazing en verwondering (TFG)
  • Crunching the Future of Energy Data (EnergyWorx)
  • Prepaid energy services (Alliander)

De verschillende presentaties vertoonden de nodige overeenkomsten als het gaat om de inzet van IoT, Big Data en Innovatie technieken (LEANSTACK, Startups).

TFG InTraffic Innovation Event TFG InTraffic Innovation Event