InTraffic krijgt per 1 september 2017 nieuwe algemeen directeur

8 juni 2017

Na negen jaar treedt Jan Koers af als algemeen directeur bij InTraffic. Jan wordt per 1 september 2017 opgevolgd door Bert van Elburg. Tot voor kort was Bert van Elburg werkzaam als directeur bij engineering services bedrijf Altran.

Bert van Elburg heeft vele jaren gewerkt als senior-manager en directeur bij diverse dienstverlenende bedrijven. Recent was dit in de technische automatisering bij Altran, daarvoor ook bij een dienstverlener in de technische infrastructuur, waaronder verkeer en vervoer.

Directeur Innovatie

Jan Koers vervolgt zijn carrière als directeur Innovatie waardoor hij wel betrokken blijft bij InTraffic. Jan over zijn nieuwe rol: “Op 10 september a.s. hoop ik 60 jaar te worden en dat leek mij een mooie mijlpaal om het leven samen met mijn vrouw Christa anders in te vullen. Ik blijf parttime betrokken bij InTraffic als Directeur Innovatie. Op deze manier zal ik blijven bijdragen aan de ontwikkeling van InTraffic en de sector Verkeer & Vervoer.”

Over InTraffic

InTraffic is in 2003 opgericht als joint venture van het IT-bedrijf ICT Automatisering en ingenieursbureau Movares. De organisatie InTraffic heeft zich sindsdien ontwikkeld naar een zelfstandige onderneming met 180 medewerkers.

IT-specialist in verkeer en vervoer

InTraffic realiseert en onderhoudt complexe informatie- en besturingssystemen voor verkeer en vervoer. Jan: “Hiermee zorgen we voor veilige, duurzame en voorspelbare vervoerssystemen en dragen we bij aan de welvaart en het welzijn van Nederland.” De combinatie van domeinkennis, jarenlange ervaring en gespecialiseerde medewerkers maken InTraffic tot dé IT-specialist in verkeer en vervoer in Nederland.


Jan Koers                                      Bert van Elburg