InTraffic maakt kans op Nationale Business Succes Award 2015

23 december 2015
succes-award_hv-media

InTraffic is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015. Door in april 2015 als winnaar in de Informatiesystemenbranche uit de bus te komen, maken we nu kans op de Nationale Business Succes Award 2015.

Branchevertegenwoordiger

Wij zijn natuurlijk al heel trots met onze nummer 1 positie in de branche ‘informatiesystemen’, benoemd door de nominatiecommissie. InTraffic is branchewinnaar door de innovatieve en kennis georiënteerde werkwijze bij de ontwikkeling van complexe mobiliteitsinformatiesystemen. De nominatiecommissie ziet in InTraffic een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt.

Aan het winnen van de Succes Award zijn de titel ‘Meest succesvolle onderneming van 2015’ en een geldprijs verbonden. Uiteindelijk dingen 10 genomineerde bedrijven mee naar de hoofdprijs; 5 bedrijven worden gekozen door een vakjury en 5 bedrijven door het publiek (d.m.v. stemmen).

Ook wij hebben de ambitie om de titel ‘Meest succesvolle onderneming van 2015’ te veroveren en de bijbehorende geldprijs in ontvangst te nemen. Help je ons hierbij en stem je mee?

Stemmen

De stemlijnen zijn officieel geopend. Tot zaterdag 16 januari 2016 23.59 uur kun je je stem uitbrengen op InTraffic. Sms’en is GRATIS! Stemmen kan als volgt, sms:
NBSA 6016 naar 4422 (let op voeg een spatie toe tussen NBSA en 6016)

Nationale Business Succes Award show
Tijdens de Nationale Business Succes Award Show, op 4 februari 2016, zal bekend worden gemaakt wie de finalisten van de Nationale Business Succes Award 2015 zijn. De externe vakjury beoordeelt de tien finalisten op succescriteria als intrinsieke kwaliteiten en prestaties van het bedrijf en bepaalt uiteindelijk wie de winnaar wordt van de felbegeerde Nationale Business Succes Award 2015.

Kijk voor meer informatie over de Nationale Business Succes Award op: http://www.succesaward.nl/