InTraffic op RailTech Europe 2019

7 maart 2019
RailTech Europe InTraffic ICT Group OrangeNXT

De 12e editie van RailTech Europe brengt de Europese railwegindustrie samen voor de grootste railexpo, conferentie en netwerkbijeenkomst in de Benelux. Met dit jaar voor het eerst een uitgebreid technology centre.


InTraffic op RailTech Europe

InTraffic ontwikkelt al meer dan 15 jaar IT-oplossingen voor de mobiliteitsmarkt voor klanten als ProRail, NS en GVB. Onze specifieke domeinkennis en jarenlange ervaring in het ontwikkelingen van (maatwerk) IT-oplossingen stelt ons in staat het verschil te maken voor de mobiliteit van nu en in de toekomst. InTraffic is sinds 2018 volledig dochter van ICT Group. Dit versterkt onze innovatiekracht en geeft ons een unieke positie door onze kennis van verschillende markten als mobiliteit, transport en logistiek en water en infra te combineren en toe te passen in onze oplossingen voor de klant.


Infra & Mobility solutions Stand
7.006

De Infra en mobility unit van ICT, inclusief InTraffic en OrangeNXT, focust zich op oplossingen voor infrastructuur en mobiliteit. Van 26-28 maart neemt InTraffic samen met ICT Group en OrangeNXT deel aan de RailTech. Onze kennis van diverse markten stelt ons in staat diverse innovatieve oplossingen te realiseren voor de railsector. Deze delen we graag op onze stand tijdens RailTech Europe, op stand 7.006.


Workshop: Zelflerende (rail)assets door kunstmatige intelligentie

Het monitoren van assets is inmiddels bijna gemeengoed geworden. Het verwerken en presenteren van de data is een belangrijke volgende stap, waarna wij in staat zijn te voorspellen wanneer er ingegrepen moet worden. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten InTraffic en OrangeNXT zien welke toegevoegde waarde kunstmatige intelligentie voor voorspellend onderhoud kan leveren. Bezoek onze workshop op donderdag 28 maart van 12.15 – 13.00 uur. – Aanmelden

 

Registratie RailTech Europe

Heeft u zich nog niet aangemeld voor RailTech Europe? Dat kan gemakkelijk via onze gratis registratielink. Meld u snel aan en ontmoet InTraffic, ICT Group en OrangeNXT op de beurs en ga met ons in gesprek over nieuwste IT-toepassingen voor heavy rail/assetmanagement.

Registreer!

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de websites van InTraffic, ICT Group, OrangeNXT en RailTech Europe. Of neem contact op met Edwin Winterkamp via +31 (0)6 154 340 37.