InTraffic team Mobility Masters doet mee aan de Hackatrain!

14 juni 2018

Maandag 18 juni a.s. stapt team Mobility Masters van InTraffic op de trein richting Berlijn en doen we mee aan de Hackatrain!

Hackatrain 2018

De Hackatrain (18 t/m 23 juni) is een hackathon op de trein richting Berlijn. Het is gelijk ook het transport richting Tech Open Air (TOA) in Berlijn. Het thema van de Hackatrain en de challenge is dit jaar MaaS met extra aandacht voor de technieken Blockchain en IoT. 16 teams van 3 tot 6 deelnemers zijn gevormd, de teams krijgen ongeveer 24 uur om een werkend prototype te ontwikkelen welke wordt beoordeeld door een vakjury. Aansluitend is het bezoek aan de TOA in Berlijn.

InTraffic team: Mobility Masters

Met zes deelnemers vanuit verschillende disciplines gaat InTraffic de strijd aan tijdens de Hackatrain. Graag stelt ons team zich voor:


Mijn naam is Jorrit, alweer 30 jaar en ik ben nu bijna twee jaar software ontwikkelaar bij InTraffic. Mijn achtergrond is totaal anders; ik heb hogere hotelschool gestudeerd in Leeuwarden en heb nog jaren in het hotel management gewerkt. Bij de Hackatrain hoop ik vooral bij te kunnen dragen aan de backend van de applicatie en een hoop te leren over de veranderende wereld van het OV. Wat er ook komen gaat, ik heb er heel erg veel zin in!

  

 

Hallo! Ik ben Hylco. Ik werk binnen InTraffic om procesleiding te kunnen verbeteren. Persoonlijk heb ik enorm veel zin in de Hackatrain! Ik ben de laatste week al veel bezig geweest met de verschillende datasets waarmee we te maken gaan krijgen gedurende de Hackatrain. Daarnaast ga ik helpen met het creëren van de applicaties die samen onze POC gaan vormen. Door mee te doen aan de Hackatrain probeer ik meer te leren over verschillende datasets binnen het OV, Blockchain en MaaS.

 

Hoi! Ik ben Jelger Dijkstra en werk zo’n 3,5 jaar bij InTraffic. Als medior software ontwikkelaar hou ik me bezig met het creëren van mooie oplossingen en producten, veelal in Java. Naast het ontwikkelen haal ik veel energie uit het organiseren van evenementen om kennis te delen, en het bezig zijn met innovatie zaken. Tijdens de Hackatrain tracht ik vooral op technisch vlak bij te dragen aan het bouwen van een concrete oplossing met ons enthousiaste team. Ik verwacht dat deze bijzondere hackathon mij veel zal bieden over een stukje rapid-development, werken onder druk, blockchain en de aangeboden API’s.

 

Als business consultant bij InTraffic ben ik, Jillis Mani, nauw betrokken bij innovaties omtrent smart mobility en houd mij bezig met het vormgeven van MaaS. In de aanloop naar de Hackatrain heb ik tijdens de pre-gathering de workshop Lego-IT gegeven om mensen te laten nadenken over hoe een MaaS landschap er mogelijk uitziet in de toekomst. Mijn bijdrage tijdens de Hacktatrain is om als teamcaptain ervoor te zorgen dat we de challenge voldoende uitnutten. Daarnaast presenteren we ons idee gezamenlijk aan de vakjury.

 

 

 Ik ben Dave van Straten en werkzaam bij InTraffic als business development manager. Vanuit deze rol ben ik continu bezig met het matchen van klantvragen aan de innovatieve oplossingen van InTraffic. Mijn bijdrage zal voornamelijk liggen in het vertalen van markttrends en klantvragen naar de oplossing. Hopelijk komen we door onze oplossing en de ideeën van de andere teams tot waardevolle nieuwe inzichten voor onze eindklanten.

 

 

Als corporate recruiter ben ik, Melanie Vink, sinds een jaar werkzaam bij InTraffic. In deze uitdagende rol ben ik verantwoordelijk voor de instroom van IT-talent. Door mee te doen aan dit evenement willen we laten zien wie InTraffic is, aan wat voor gave projecten we werken en wat we kunnen betekenen voor de mobiliteitsmarkt.

 

Op naar de uitdaging!