“InTraffic is een Walhalla voor Developers”

28 maart 2018

Paul Huijben InTraffic“InTraffic is een huis met gelijkgestemden en dat creëert door het hele bedrijf een energie waar ik ontzettend blij van word”, zegt Paul Huijben Resourcemanager van de business unit ProRail Traffic Management.

“Iedereen komt op een gegeven moment op een punt terecht dat je denkt: ga ik op deze weg verder of wordt het tijd om een volgende stap te maken?”, zegt de voormalige C++ Developer die zich bij ProRail al snel ontpopte tot productbeheerder. “Ik kende InTraffic van binnenuit, omdat ik vanuit mijn vorige functie het team van InTraffic aanstuurde over de ontwikkelingen van ons product. Toen ik bij ProRail niet kon doorstromen naar de functie die ik ambieerde, kreeg ik de kans geboden om hier te doen waar ik van droomde: zorgen dat mensen gelukkig zijn in hun werk.”

Stip op de horizon

“Het is een hele bewuste cultuurkeuze van InTraffic om de medewerker centraal te stellen”, gaat Paul verder. “Men realiseert zich dat het de medewerkers zijn die InTraffic zo succesvol maken. Het is tekenend dat ze mij als fulltime Resourcemanager hebben gevraagd, terwijl in veel bedrijven die functie er door iemand bij wordt gedaan. Nu help ik elke dag mensen bij het maken van toekomstplannen. Heerlijk! Ik denk mee over hun stip op de horizon en hoe ze die kunnen bereiken. Ik praat met hen over welke projecten het beste bij hen passen of welke opleidingen ze nog graag willen doen of nodig hebben. Dat is geweldig. Ik had geen betere overstap kunnen maken.”

Synergie

“Hoewel ik geen C++ Developer meer ben, kan ik er wel inhoudelijk over mee praten. Dat is vooral handig met het oog op de enorme groeiambitie van InTraffic en de projecten die er nog aankomen waarvoor we Developers zoeken. Voor hen is het hier een Walhalla, omdat je met elkaar kunt sparren en zoveel mogelijkheden binnen het bedrijf krijgt. Ondanks dat iedereen binnen ons team een andere achtergrond en persoonlijkheid heeft, blijkt InTraffic een huis met allemaal gelijkgestemden en dat creëert synergie en een energie waar ik heel blij van word.”

Wil jij ook werken aan complexe IT-projecten? Bekijk de vacature voor C++ Developer hier. Of bekijk al onze vacatures.