Jongerenvereniging InTraffic krijgt nieuwe naam

17 augustus 2017

De jongerenvereniging van InTraffic is een vereniging voor en door young professionals bij InTraffic. Vanaf hun oprichting in 2015 droegen zij de naam Perron11. Om beter aan te sluiten bij de doelgroep en meer herkenbaarheid te geven binnen en buiten de organisatie, heeft Perron11 besloten een nieuwe naam aan te nemen: Young InTraffic.

Bestuursvoorzitter Huib Leusink: ”Met de naam Young InTraffic is het voor buitenstaanders meteen duidelijk bij welk bedrijf deze enthousiaste slimme young professionals horen.” De nieuwe naam van de vereniging gaat gepaard met een nieuw logo. Bestuurslid Jelger Dijkstra over het nieuwe logo: “We zijn erg tevreden met het nieuwe logo. Het straalt frisheid uit en toont direct de binding die Young InTraffic met InTraffic heeft.”

Young InTraffic

Young InTraffic heeft als doel jonge InTraffic’ers met elkaar en met de rest van de organisatie te verbinden. Zij focussen zich op starters bij InTraffic en helpen ze hun draai te vinden. Daarnaast organiseert Young InTraffic bedrijfsbezoeken, brainstormsessies over actuele thema’s en hackathons, maar ook leuke activiteiten, zoals pubquizes, gamenights en borrels.

Op deze manier draagt Young InTraffic bij aan een leuke werkomgeving en goede contacten met (jonge) collega’s vanuit de hele organisatie en daarbuiten. Vanaf de start bij InTraffic worden young professionals gemotiveerd om zicht te ontwikkelen.

Voor vragen aan Young InTraffic kan je mailen naar young@intraffic.nl.

Logo Young InTraffic