Meetup Blockchain: waarom en hoe doe je dat?

28 juni 2018

Onlangs vond de tweede meetup van InTraffic plaats. Deze stond geheel in het teken van ‘Blockchain: waarom en hoe doe je dat?’

De meetup was niet alleen voor medewerkers, ook voor geïnteresseerden. Spreker en ondernemer Hugo Leijtens van https://retailcoins.eu Meetup Blockhachain InTrafficheeft de deelnemers met groot enthousiasme meegenomen in de weg die hij bewandeld heeft om een goed Blockchain project op te zetten; van het verzinnen van het concept en het vinden van de eerste gebruikers tot en met het uitbrengen van een ICO. Er was veel interactie tijdens deze meetup, de behoefte aan het delen van kennis en ervaring is groot. InTraffic organiseert regelmatig events en meetups, heb je interesse voor deelname registreer je via meetup.com en volg onze groep Mobility Masters.

Blockchain voor MaaS

Meer weten over wat InTraffic doet met blockchain, of hoe wij zien dat blockchain veel toepassingsmogelijkheden heeft voor MaaS? Neem contact op met Jillis Mani, Business Consultant via jillis.mani@intraffic.nl, of via 06 57914850.

Lees ook: