InTraffic geeft het startsein voor 2016 tijdens feestelijke kick-off

4 januari 2016

Op maandag 4 januari opende InTraffic het nieuwe jaar tijdens een feestelijke kick-off in de Fabrique. 2016 wordt een belangrijk jaar voor InTraffic: we introduceren een nieuwe organisatiestructuur en lanceren onze nieuwe huisstijl en website.

Ambities voor 2016

InTraffic gaat het nieuwe jaar in met ambitieuze strategische doelstellingen. Ook in 2016 verstevigen we onze positie als dé betrouwbare IT-specialist op het gebied van verkeer en vervoer. Om dit te bereiken willen we groeien. Groeien in klantenkring en groeien in medewerkers. Jan Koers: “Een nieuwe organisatiestructuur die meer verantwoordelijkheid bij de medewerker legt en een vernieuwde profilering met bijbehorende uitstraling zorgen ervoor dat InTraffic future-proof het nieuwe jaar in gaat.

Nieuwe organisatiestructuur

De nieuwe organisatiestructuur draagt bij aan het realiseren van onze strategische doelen. Het Management Team, bestaande uit Jan Koers (Algemeen Directeur), Arjen Bakker (Operationeel Directeur) en Martin Sanchez (Financieel Directeur), staat vanaf nu aan het roer van vier business units (het Business Centre): Infra, OV Stad& Streek (OVSS), ProRail Traffic Management (PTM) en OV Nationaal (OVN). Deze zelfsturende business units zijn erop gericht ‘kort op de bal’ te spelen. Medewerkers krijgen meer verantwoordelijkheid om zo nog beter in te kunnen spelen op de wensen van de klant en de behoefte van de markt. Het Service Centre maakt dit mogelijk door een optimale ondersteuning, onder meer op het gebied van HRM, Finance & Control, Quality Assurance en Communicatie. “Onze medewerkers vormen de kracht van InTraffic. De nieuwe organisatiestructuur stelt hen in staat proactief mee te denken met de klant.” aldus Jan Koers.Nieuwe huisstijl en website

Bij de nieuwe organisatiestructuur hoort ook een nieuwe uitstraling. In het eerste kwartaal van 2016 lanceren wij dan ook een vernieuwde huisstijl met bijbehorende website. Meer informatie hierover volgt.

Kick-off bij de Fabrique

De oude mengvoederfabriek ‘De Fabrique’ in Utrecht vormde maandag 4 januari het toneel voor de kick-off van 2016 voor onze medewerkers. Tijdens het plenaire programma in de ochtend werd de nieuwe organisatiestructuur en het nieuwe logo gepresenteerd. ’s Middags gingen de collega’s aan de slag met een teambuildingsactiviteit, passend bij de core business van InTraffic verkeer en vervoer. Alle aanwezigen staken de handen uit de mouwen om in teams een voertuig te bouwen. Spannende races met de zelfgebouwde voertuigen leverde het winnende team op. Gezamenlijk hebben we de geslaagde dag afgesloten met een hapje en een drankje.

 

Kick-off InTraffic 2016