Vandaag houden we alweer de 3e StirITup sinds het initiatief is ontstaan in 2014. Dit jaar vindt StirITup plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht, een inspirerende omgeving die InTraffic na aan het hart ligt. Vanaf 2014 wordt StirITup elk jaar georganiseerd, het geeft medewerkers de kans om een eigen innovatie of idee verder uit te werken.

Business Innovatie & Sociale Innovatie

Er zijn twee categorieën: Business Innovatie en Sociale Innovatie. Medewerkers dragen zelf een idee aan dat past bij een van de categorieën en natuurlijk bij onze organisatie. Ze vormen een groepje en gaan de strijd aan met de andere groepjes om het beste idee te presenteren aan de jury tijdens StirITup. Uit beide categorieën komt een winnaar, deze groepjes winnen een Award en 10.000 euro prijzengeld om het idee verder uit te werken. Uiteindelijk is het de bedoeling dat het idee in de organisatie onder gebracht wordt.

Het doel van StirITup is om de organisatie te prikkelen na te denken over wat anders of beter kan of nog niet bestaat maar wel nuttig zou zijn voor de organisatie. Zowel op het gebied van business als op het gebied van interne processen of bijvoorbeeld maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onderwerpen

Dit jaar zijn er zeven groepen met uiteenlopende onderwerpen, als Big Data, Internet Of Things, Zelfsturende teams en MVO. Benieuwd naar de uitslag van vandaag? Houd onze website en sociale mediakanalen in de gaten!

StirITup 2016