Ook de 3e editie van StirITup was weer een groot succes! Zeven deelnemende teams gingen met elkaar de competitie aan en hebben hun ideeën zo mooi mogelijk gepresenteerd, uiteenlopend van indrukwekkende Prezi’s tot presentaties, films, Virtual Reality demo’s en parkeergarages op schaal!

Daarnaast maakte de inspirerende omgeving en het mooie weer het geheel compleet. Een fantastische dag, waarbij twee voorstellen bekroond werden met de InTraffic Awards.

StirITup

Business Innovatie

Het winnende business idee is: Werkplek van de toekomst. Sinds de introductie van PRL, zo’n 20 jaar geleden, is de werkplek van de treindienstleider nauwelijks veranderd. Hoe ziet de werkplek van de toekomst er uit? Met een VR demo heeft het team laten zien dat er op dit gebied veel mogelijk is; zo kan je op een heads-up display zien wat de komende 3 seinen aangeven, welke rails bezet zijn gemeld en welke richting de wissels liggen.

Sociale Innovatie

Het winnende sociale idee is TopFIT Duurzame inzetbaarheid. Hoe zorgen we ervoor dat de medewerker gezond blijft en met plezier naar zijn/haar werk blijft gaan? In dit plan is een business case uitgewerkt met verschillende manieren om de medewerkers fit te houden. Denk bijvoorbeeld aan een stoelmassage, een health check of een sportplan. Deze maatregelen verminderen o.a. het ziekteverzuim en geven medewerkers meer energie en plezier.

We kijken terug op een geslaagde dag. Wil jij meer informatie over StirITup of over bovenstaande ideeën? Neem contact op met Martin Sanchez via 088-3455000.

Lees ook: StirITup 2016 is van start gegaan!

StirITup 2016