Terugblik InTraffic op TestNet voorjaarsevenement

24 mei 2018

Op dinsdag 15 mei jl. maakte InTraffic voor het eerst entree als hoofdsponsor tijdens het TestNet* voorjaarsevenement.

 

Kijkje in de keuken van InTraffic

InTraffic stond met een eigen stand op dit evenement. We hebben veel bezoekers kunnen laten zien wat InTraffic doet aan testen. Bezoekers konden o.a. informatie krijgen over onze applicatie voor Routelint, over de testkoffer die wij hebben ontwikkeld voor OV-chipkaart paaltjes en poortjes en zijn videobeelden van applicaties de revue gepasseerd. Daarnaast hebben we 5 deelnemers aan onze winactie blij gemaakt met een micro:bit. Een geslaagde dag!

 

Toekomstige activiteiten

Op 10 oktober 2018 zijn we ook aanwezig tijdens het najaarsevenement in het NBC in Nieuwegein. Daarnaast organiseren wij later dit jaar in samenwerking met TestNet een thema avond op locatie. Informatie hierover volgt nog.

 

InTraffic testers

Onze testers zijn werkzaam in eigen scrum teams en houden zich bezig met systeemtesten van producten die we ontwikkelen voor Verkeer en Vervoer. Soms zijn ze ook gedetacheerd bij onze klanten, zoals ProRail en vervoerders waar ze afname en integratie testen van systemen, zoals Reisinformatie en IT in treinen en bussen. De systemen van onze opdrachtgevers kenmerken zich door hoge complexiteit en bedrijfskritische toepassingen. Fouten kunnen ernstige gevolgen hebben, in de vorm van ontregeling, schade of letsel. Daarom is het testbeleid van InTraffic gericht op het inzicht geven in kwaliteit en risico’s. Doordat we Agile werken is ook testautomatisering belangrijk, waarbij testers intensief samenwerken met ontwikkelaars.

 

Meer weten?

Wil je meer weten wat wij aan testen doen bij InTraffic? Bekijk onze webpagina geheel in het teken van testen: https://www.intraffic.nl/onze-diensten/testen/ of neem contact op met Jaap Boumans (Resource Manager) via e-mail jaap.boumans@intraffic.nl of tel. 088 345 5000,  of Melanie Vink (Recruiter) via e-mail melanie.vink@intraffic.nl of tel. 088 345 5000.

 

* TestNet is een netwerkorganisatie van, voor en door testers. TestNet biedt haar leden de mogelijkheid om buiten de directe werksfeer contacten te onderhouden met andere testers en daarmee kennis en ervaring uit het vakgebied onderling te delen. Regelmatig worden er thema-avonden gehouden en werkgroepen gestart over een specifiek testonderwerp. Daarnaast organiseert TestNet twee grote evenementen inclusief een wedstrijd NK testen en verspreiden ze nieuwsbrieven.