Week van de werkstress 2018: van werkstress naar werkplezier

12 november 2018

Tijdens de Week van de werkstress gaan bedrijven en organisaties in het hele land, waaronder InTraffic, weer aan de slag met Werkstress.


Campagne ‘Vergroot je werkplezier!’

De afgelopen jaren is veel aandacht besteed aan hoe je de symptomen van werkstress herkent en wat de gevolgen zijn van werkstress. Dit jaar ligt de focus op preventie en gaan we van werkstress naar werkplezier. Doelstelling van de Week van de Werkstress 2018 is zoveel mogelijk mensen laten inzien dat je werkstress kunt voorkomen door te zorgen voor voldoende plezier in je werk.

Werkplezier is belangrijk voor iedereen. Het zorgt voor productiviteit en voorkomt dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress. Sommigen halen werkplezier uit een goede sfeer onder collega’s. Anderen door te blijven leren of door elke dag nieuwe uitdagingen te zoeken. Juist nu de economie groeit en de krapte op de arbeidsmarkt toeneemt is het belangrijk om samen te investeren in buffers tegen werkstress.


Week van de Werkstress bij InTraffic

In de Week van de Werkstress 2018 organiseert InTraffic een aantal interessante workshops en andere activiteiten, waaronder een introductieles Tai Chi, een lezing over de gevolgen van zittend werken, een smoothie-workshop, een workshop “Ontwikkel een positieve mindset” en een bokstraining. Volg onze Facebook-pagina voor alle activiteiten.

Week van de werkstress InTraffic

Terugblik Week van de Werkstress 2017