Innovatie in de markt van verkeer en vervoer

Een Big Data-oplossing zoals Apache Spark, Microsoft Azure Internet of Things solutions of de invoering van ERTMS in Nederland. De consultants van InTraffic volgen de ontwikkelingen en nieuwe technieken in de markt op de voet. Zij zetten hun kennis en expertise graag proactief in om tot een innovatieve oplossing te komen.

De behoefte van de klant staat hierbij centraal. Wij werken samen met universiteiten en andere bedrijven uit de branche.

Meer informatie en projecten

Onze vacatures - Consultancy


Business Consultant Mobility

  • Nieuwegein
  • Vast contract
  • Hbo / wo

Werken aan innovatieve oplossingen die helpen Nederland bereikbaar te houden? Als Business Consultant Mobility bij InTraffic kan jij een waardevolle bijdrage leveren!

Bekijk vacature

Technisch Informatie Analist

  • Nieuwegein
  • Vast
  • Hbo / wo

Ben jij de linking-pin tussen de business en IT, waarbij je businessvraagstukken weet te vertalen in IT-oplossingen?

Bekijk vacature

 

Publicaties

Meetup Voorspellend Onderhoud voor vervoerders

Op woensdag 5 september organiseerde InTraffic de Meetup Voorspellend Onderhoud voor vervoerders. Samen met NS, GVB, RET, HTM, Keolis, Arriva en ProRail is er aan de hand van cases gekeken naar de mogelijkheden om assetmanagement te digitaliseren.

Blockchain brug tussen MaaS en doelgroepenvervoer

Mobility as a Service (MaaS) staat volop in de belangstelling, belangrijk uitgangspunt van MaaS is dat ALLE reizigers centraal staan.

Thema’s in de mobiliteitsmarkt – Interview met Bert van Elburg

“Slimme IT-oplossingen in de mobiliteitssector kunnen helpen om de bereikbaarheid en leefbaarheid van steden op niveau te houden.”

Melanie Vink

Contact

Melanie Vink

Corporate Recruiter