Innovatie in de mobiliteitsmarkt

De verkeer en vervoersmarkt staat muurvast en is tegelijkertijd volop in beweging. Dagelijkse files en overvolle voertuigen zorgen voor de nodige uitdagingen voor onze klanten.

Dit beidt ook ruimte voor nieuwe mobiliteitsconcepten zoals Mobility as a Service (MaaS). Tegelijkertijd bieden technologische ontwikkelingen als Internet of Things, Blockchain en Artificial Intelligence veel kansen voor de sector.

Dynamische markt

Als Consultant adviseer en begeleidt je klanten op het snijvlak van mobiliteitsuitdagingen en ICT. Als inhoudelijke adviseur sla je een brug tussen de klantvraag en de producten en nieuwe mogelijkheden vanuit InTraffic. We ontwikkelen strategische onderwerpen door en nemen hiermee een belangrijke positie in binnen mobiliteit.

Meer informatie en projecten

Onze vacatures - Consultancy


Projectmanager

Bekijk vacature

Business Development Executive Public Infra & Mobility

Bekijk vacature

Business Consultant IT in Mobiliteit

Bekijk vacature

Informatie Analist

Bekijk vacature

 

Publicaties

Meetup Voorspellend Onderhoud voor vervoerders

Op woensdag 5 september organiseerde InTraffic de Meetup Voorspellend Onderhoud voor vervoerders. Samen met NS, GVB, RET, HTM, Keolis, Arriva en ProRail is er aan de hand van cases gekeken naar de mogelijkheden om assetmanagement te digitaliseren.

Blockchain brug tussen MaaS en doelgroepenvervoer

Mobility as a Service (MaaS) staat volop in de belangstelling, belangrijk uitgangspunt van MaaS is dat ALLE reizigers centraal staan.

Thema’s in de mobiliteitsmarkt – Interview met Bert van Elburg

“Slimme IT-oplossingen in de mobiliteitssector kunnen helpen om de bereikbaarheid en leefbaarheid van steden op niveau te houden.”

Melanie Vink

Contact

Melanie Vink

Corporate Recruiter