Betrouwbare en toekomstbestendige software

InTraffic ontwikkelt duurzame en innovatieve IT-oplossingen, hiermee zijn wij een ervaren partner op het gebied van softwareontwikkeling, zowel legacy als state-of-the-art systemen (of nieuwste technologie).

We ontwerpen, bouwen, testen en implementeren gecertificeerde systemen. Dankzij onze 24/7 specialistische ondersteuning waarborgen we ook de continuïteit en de beschikbaarheid van de bedrijfskritische systemen van onze klanten.

Bedrijfskritische systemen

Als developer bij InTraffic werk je aan bedrijfskritische systemen. Hierbij kun je denken aan migraties van legacy systemen naar een nieuwe omgeving of het koppelen en ontsluiten van real time reisinformatie, of het ontwikkelen van een nieuwe applicatie. Technisch uitdagende projecten en het resultaat zie je vaak direct terug in de maatschappij.

Meer informatie en projecten

Publicaties

Hackatrain: Team Mobility Masters bouwt MaaS-platform

Het team Mobility Masters ging tijdens de treinreis aan de slag om een creatieve oplossing te bedenken en bij aankomst in Berlijn startten de ontwikkelaars direct met het uitwerken van een werkend product.

“InTraffic is een Walhalla voor Developers”

“InTraffic is een huis met gelijkgestemden en dat creëert door het hele bedrijf een energie waar ik ontzettend blij van word”, zegt Paul Huijben Resourcemanager van de business unit ProRail Traffic Management.

InTraffic en 9292 werken aan een nieuw systeem

Een nieuw systeem voor storingsmeldingen

Berekening TCO bussen kan voortaan via web-applicatie

De Stichting Zero Emissie Busvervoer (SZEB) en InTraffic hebben de handen ineengeslagen

Melanie Vink

Contact

Melanie Vink

Corporate Recruiter