Testen van software in de keten

Testen, zowel functioneel als geautomatiseerd, pakken wij grondig aan: we testen de gehele keten waarin de softwareapplicatie functioneert. Ketenwerking is essentieel en daarom hebben wij voor het integraal testen een uniek eigen concept ontwikkeld: de integrale ketenteststraat.

Onze klanten werken met complexe vervoerssystemen en wij begrijpen als geen ander hoe we daarmee om kunnen gaan. Testen is bij ons een essentieel onderdeel van het ontwikkeltraject. Daarnaast bieden we onze testexpertise ook als een aparte dienst aan binnen de mobiliteitssector.

Testexpertise van hoge kwaliteit

Als Tester of Test analist bij InTraffic werk je aan technische en complexe testvraagstukken. Je levert een waardevolle bijdrage in het gestructureerd en methodisch testen van onze applicaties. Omdat we vaak werken aan bedrijfskritische toepassingen hanteren wij een gestructureerd testproces op basis van de Tmap® methode, waarbij Risk based testing een belangrijke rol speelt.

Meer informatie en projecten

Onze vacatures - Testen


Teamlead Testing

Bekijk vacature

Technisch Tester

Bekijk vacature

Test Specialist

Bekijk vacature

 

Publicaties

Event: 15 mei 2018 TestNet voorjaarsevent

Op dinsdag 15 mei jl. maakte InTraffic voor het eerst entree als hoofdsponsor tijdens het TestNet* voorjaarsevenement.

“Je hebt geen passie voor het openbaar vervoer nodig, dat ontstaat vanzelf”

“Ik ben heel trots op mijn werk”, legt Jaap Nagtegaal, projectleider Geluidsregister, uit. Op zijn eerste dag hoorde hij dat InTraffic een grote aanbesteding had gewonnen die hij mocht aansturen.

ProRail maakt volgende stap in ICT-vernieuwing verkeersleiding

InTraffic zorgt dat software gemoderniseerd wordt in het programma Slimme Renovatie PRL.

Melanie Vink

Contact

Melanie Vink

Corporate Recruiter