Ben jij een young professional en heb je net je technische hbo- of wo-studie afgerond en zoek je een interessante baan in de IT met doorgroeimogelijkheden? Dan is een baan bij InTraffic wellicht iets voor jou.

 

Wat zoeken wij?

Wij zijn altijd op zoek naar Young Professionals met een opleiding in de richting van (Technische) Informatica, Business IT & Management en Software Engineering.

 

Jouw loopbaan

Als Young Professional kun je bij ons onder meer aan de slag als Softwareontwikkelaar, Data Analist of Tester. Samen stellen we jouw persoonlijke ontwikkelplan op met de focus op jouw ontwikkeling, groei en ambities. Voorbeelden van de mogelijkheden binnen InTraffic? Verdieping in een specifieke rol als System Integrator, Technisch Specialist, Architect of Testconsultant. Doorgroei naar een functionele rol als Projectmanager of Business Consultant is ook mogelijk.

 

Young InTraffic

Als Young Professional bij InTraffic sta je er niet alleen voor. Onze vereniging voor Young Professionals, Young InTraffic, maakt je graag wegwijs bij InTraffic en organiseert leuke activiteiten, zowel ontspannend als inhoudelijk.

Young InTraffic
Melanie Vink

Contact

Melanie Vink

Corporate Recruiter