Heb je net je technische hbo- of wo-studie afgerond en zoek je een interessante baan in de IT met doorgroeimogelijkheden? Dan is een baan bij InTraffic wellicht iets voor jou.

 

Wat zoeken wij?

Wij zijn altijd op zoek naar Young Professionals met een opleiding in de richting van (Technische) Informatica, Business IT & Management en Software Engineering.

 

Jouw loopbaan

Als Young Professional kun je bij ons onder meer aan de slag als Softwareontwikkelaar of Tester. Samen stellen we jouw persoonlijke ontwikkelplan op met de focus op jouw ontwikkeling, groei en ambities. Voorbeelden van kanten die je op kunt bij InTraffic? Verdieping in een specifieke omgeving als System Integrator, verdieping in een specifieke techniek als Architect of Testconsultant of doorgroei naar een meer functionele rol als Projectleider of Consultant.

 

Young InTraffic

Als Young Professional bij InTraffic sta je er niet alleen voor. Onze vereniging voor Young Professionals, Young InTraffic, maakt je graag wegwijs bij InTraffic en organiseert leuke activiteiten, zowel ontspannend als inhoudelijk.

Young InTraffic
Melanie Vink

Contact

Melanie Vink

Corporate Recruiter