Nooit meer te lang in de kou met reisinformatie op locatie

Goede reisinformatie op locatie helpt ons om eenvoudig en voorspelbaar van A naar B te komen. Het geeft ons de mogelijkheid onze reis te plannen en voorkomt onverwachte tegenvallers zoals te laat komen, in de kou staan of ‘s avonds laat langdurig op de bus staan wachten.

Betrouwbare informatie

Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen vertrouwen op de informatie die op locatie beschikbaar is. Pas bij verstoringen wordt gebruik gemaakt van mobiele apps. Om het reizigers gemakkelijker te maken en hen direct op weg te helpen heeft InTraffic ‘Reisinformatie op Locatie’ ontwikkeld.

Door het gebruik van een locatie specifiek informatiescherm bieden we onze klanten de mogelijkheid hun gasten te voorzien van overzichtelijke, betrouwbare en actuele reisinformatie. Het scherm geeft de openbaar vervoer voorzieningen in de directe omgeving van de locatie weer, zoals van de bus, tram, trein en metro. Hierdoor is in één oogopslag duidelijk wat de reismogelijkheden zijn. Ook is er ruimte voor file informatie en commerciële uitingen, zoals een Twitterstream.

InTraffic kan al vanaf 500 Euro per jaar reisinformatie leveren. Deze kosten zijn exclusief scherm en inclusief ondersteuning.

Meer weten?

Bent u ook op zoek naar een stukje extra dienstverlening richting uw gasten?

Nooit meer te lang in de kou met reisinformatie op locatie
Betrouwbaar en actueel
Ruimte voor file informatie en commerciële uitingen

Meer reisinformatie oplossingen

Arjen Bakker

Contact

Arjen Bakker

Operationeel Directeur