Een nieuw informatie- of besturingssysteem succesvol integreren in de bestaande keten vereist expertise in alle facetten van softwareontwikkeling. Kennis van koppelvlakken of interfaces tussen systemen is hierbij onmisbaar. Maar het is minstens zo belangrijk om inzicht te hebben in de eigenschappen die de stabiliteit en de performance van een systeem verhogen. Daarnaast gaat het nooit uitsluitend om de individuele applicatie, maar om de hele keten waarbinnen deze ingezet wordt. InTraffic is een specialist op het gebied van integratie in de keten. Bent u op zoek naar één partner om de keten werkend te krijgen? Wij zijn graag van dienst!

 

Oog voor integratie in de keten

Door onze ruime ervaring met softwareontwikkeling, testen, beheer en onderhoud, zijn wij in staat de risico’s binnen een keten van systemen te identificeren en de juiste manier van integreren te bepalen. Dit hebben wij bewezen in de langdurige relaties met grote spelers in het domein van verkeer en vervoer. Bij ProRail vervullen we deze rol bijvoorbeeld al sinds 1994. Ketenintegratie betekent voor ons zowel softwarebeheer, als hardwarebeheer en hosting. Het resultaat voor de klant? Eén aanspreekpunt, 24-uurs ondersteuning en een goed functionerende keten die bijdraagt aan organisatiedoelen.

 

Specialistische partner

Binnen de markt van verkeer en vervoer is InTraffic gespecialiseerd in het integreren van informatie- en besturingssystemen binnen complexe ketens van systemen, zowel met bestaande als met nieuwe infrastructuur. Ook integreren we systemen van verschillende leveranciers probleemloos. We begrijpen als geen ander hoe applicaties, systemen, technieken en platformen afhankelijk van elkaar zijn. Bij de integratie houden we rekening met de wensen van de klant en de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden.

InTraffic_icoon__Integratie

Lees hier meer over een aantal van onze toepassingen op het gebied van Integratie:

Projecten

Ketentesten (KWARTS)

De impact van een nieuwe release op een gecontroleerde manier testen in de keten.

Meer informatie
Ketentesten (KWARTS)

Grenzeloze Openbaar Vervoer Informatie (CROW-NDOV)

Eén nationaal systeem dat actuele reisinformatie verstuurt van voertuigen naar partijen die reizigers informeren.

Meer informatie
Grenzeloze Openbaar Vervoer Informatie (CROW-NDOV)

Procesleiding (PRL)

Een systeem voor de uitvoering van de dienstregeling en de besturing van verkeersstromen op het spoor.

Meer informatie
Procesleiding (PRL)

VIEW

Een meekijksysteem dat meegroeit met het verkeersleidingsysteem van ProRail.

Meer informatie
VIEW

Alex Dane

Contact

Alex Dane

Service Level Manager