Tijdig onderhoud aan de infrastructuur voorkomt storingen en garandeert een snelle, voorspelbare en veilige reis. Daarnaast is het voor vervoerders en infrabeheerders van groot belang om de kosten van onderhoud onder controle te houden. Is onderhoud van infrastructuur en de kostenbeheersing hiervan ook een uitdaging voor uw organisatie? Wij bieden graag uitkomst met onze toepassingen op het gebied van Inframonitoring.

 

Onze oplossing: informatiesystemen voor een inzichtelijke en voorspelbare infrastructuur 

Hoge beschikbaarheid van de infrastructuur is essentieel op de weg, het water en het spoor. Wij leveren softwareoplossingen om de conditie van de infrastructuur inzichtelijk en voorspelbaar te maken. Dit noemen wij Inframonitoring. Door inzet van onze informatie- en besturingssystemen kunnen we voor onze klanten monitoren, melden en voorspellen wanneer onderhoud nodig is aan assets en hier tijdig op inspelen. Zo blijven ook de kosten beheersbaar. Denk bij deze assets aan informatiepanelen boven de weg, wissels in het spoor, tunneltechnische installaties en onderdelen van sluizen en bruggen. Onze informatie- en besturingssystemen stellen de gebruiker in staat predictief te monitoren, onderhoud te plegen en storingen te voorkomen. Zo garanderen we een snelle, voorspelbare en veilige reis voor reizigers en goederen.

 

Data slim presenteren

Door onze vergaande kennis van verkeer en vervoer weten wij welke data interessant is voor u. Deze data verzamelen we en weten we slim te presenteren, bijvoorbeeld in een dashboard. Vervolgens interpreteren wij de verzamelde data en adviseren we over het gebruik hiervan. Bij de ontwikkeling van onze informatiesystemen maken we gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van machine learning, big data en the internet of things.

Inframonitoring

Download ook de Factsheet Data Solutions Services – Inframonitoring

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees hier meer over een aantal van onze toepassingen voor Inframonitoring:

Projecten

Edwin Winterkamp

Contact

Edwin Winterkamp

Keyaccountmanager ProRail