Reizigers verwachten actuele en betrouwbare reisinformatie om hun reis vooraf te plannen of onderweg aan te passen. Vooral als de reis anders loopt dan gepland wil de reiziger goed geïnformeerd worden. Oponthoud, storingen en incidenten zijn vervelend en krijgen veel aandacht in de media en de politiek. Is het aanbieden van actuele en betrouwbare reisinformatie ook van groot belang voor uw organisatie? Wij bieden graag uitkomst met onze toepassingen op het gebied van Reisinformatie.  

 

Onze oplossing: informatiesystemen in de reisinformatieketen

InTraffic overziet de gehele reisinformatieketen. We adviseren hoe informatie- en besturingssystemen ingezet kunnen worden in deze keten en helpen onze klanten bij het genereren en aanbieden van reisinformatie. Dit doen we door het ontwikkelen, beheren en onderhouden van informatie- en besturingssystemen die data omzetten naar actuele en betrouwbare reisinformatie. Hierbij houden we rekening met de wensen en processen van de betrokken organisatie, de eigenschappen van hun systemen en standaarden die zijn vastgesteld in de markt (SIRI, NeTEx, BISON). Deze reisinformatie die onze systemen leveren, stellen we beschikbaar via de NDOV-loketten.

 

Actuele en betrouwbare reisinformatie

Door middel van onze informatie- en besturingssystemen bent u in staat actuele en betrouwbare reisinformatie aan te bieden aan de reiziger. Reizigers vinden deze reisinformatie terug in apps, op internet en op displays in het voertuig of op het perron. Zo komt de reiziger snel, voorspelbaar en veilig van A naar B, zowel over de weg als over het spoor.

 

reisinformatie

Standaarden: BISON, NeTEx en SIRI

Bij de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van reisinformatiesystemen houden onze OV-specialisten rekening met BISON, NeTEx en SIRI standaarden. Zo garanderen wij een toekomstbestendig systeem voor de klant.

Download ook de Factsheet Reisinformatie

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Projecten

Erwin van Dijk

Contact

Erwin van Dijk

Operations Manager