Of uw reizigers nu reizen per trein, per bus of met eigen vervoer, hun voornaamste behoefte is veiligheid, doorstroming en tijdige informatie. Bent u als infrabeheerder of vervoerder voortdurend alert op trends en ontwikkelingen die u kunnen helpen uw klanten hierin optimaal te bedienen? Wij zetten onze expertise op het gebied van Verkeersleiding graag in om dit te realiseren.

 

Onze oplossing: IT en domeinexpertise om het verkeer in goede banen te leiden

InTraffic ontwikkelt, beheert en onderhoudt informatie- en besturingssystemen op het gebied van Verkeersleiding. Dit houdt in dat wij systemen ontwikkelen die verkeersstromen inzichtelijk maken en helpen te besturen en waar nodig bij te sturen. Ook ontwikkelen wij systemen die realtime informatie leveren om verkeersstromen te optimaliseren. Denk hierbij aan besturing van seinen en wissels, dienstregeling, materieel, maar ook dynamische busstations.

 

Betrouwbare, beschikbare en onderhoudbare informatiesystemen

Met onze kennis en jarenlange ervaring ontwikkelen wij systemen die voldoen aan uw eisen van betrouwbaarheid, beschikbaarheid, onderhoudbaarheid en veiligheid (RAMS, SIL, CENELEC). Door middel van gebruiksvriendelijke applicaties voor uw gebruikers, helpen wij realtime informatie uit de verkeersleidingketen te ontsluiten.

InTraffic_icoon__Verkeersleiding

Download ook de Factsheet Verkeersleiding

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees hier meer over een aantal van onze toepassingen voor Verkeersleiding:

Projecten

Edwin Winterkamp

Contact

Edwin Winterkamp

Keyaccountmanager ProRail