Jarenlange ervaring in verkeer en vervoer

InTraffic is in 2003 opgericht als ‘joint venture’ van het IT-bedrijf ICT Automatisering en ingenieursbureau Movares. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een zelfstandige en solide IT-dienstverlener. De filosofie achter InTraffic is dat alleen een gespecialiseerd bedrijf kan beschikken over een hoge mate van domeinkennis in combinatie met IT-expertise. Met onze ervaring op het gebied van het realiseren en het onderhouden van softwareoplossingen in het openbaar vervoer die teruggaat tot 1985, leveren wij de toegevoegde waarde waar de verkeer- en vervoermarkt om vraagt. Het is dan ook niet voor niets dat wij dé betrouwbare IT-specialist zijn op het gebied van verkeer en vervoer. InTraffic – mastering mobility.

 

IT-specialist in multimodaal verkeer en vervoer

Als specialist in multimodaal verkeer en vervoer, zet InTraffic haar kennis en ervaring in voor de volledige software lifecycle. Onze kernactiviteiten zijn de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van informatie- en besturingssystemen voor verkeersmanagement. Ook adviseren we onze klanten over innovatieve softwareoplossingen voor hedendaagse uitdagingen op het gebied van verkeer en vervoer. Daarnaast zijn we sterk in het integreren en testen van informatie- en besturingssystemen in de bestaande infrastructuur. Een hoge mate van beschikbaarheid en goede kwaliteit van de software staan bij ons centraal. InTraffic opereert onafhankelijk en is daarmee zeer wendbaar. We verrichten audits van gecompliceerde systemen, verzorgen kwaliteitsbewaking of voeren testtrajecten uit. De combinatie van domeinkennis, jarenlange ervaring en gespecialiseerde medewerkers maken InTraffic tot dé IT-specialist in verkeer en vervoer in Nederland.

 

Gerenommeerde opdrachtgevers

We werken voor gerenommeerde partijen, zoals ProRail, NS, Rijkswaterstaat, RET, GVB, Connexxion en diverse gemeenten en provincies. Wij zijn betrokken bij innovatieve projecten, zoals de realisatie van reisinformatiesystemen, bigdata-analyse voor risicogestuurd onderhoud en beslissingsondersteunende systemen voor veilig, punctueel en energiezuinig vervoer.

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Lees hier meer over een aantal van onze projecten.

Projecten

Meldingensysteem IV Service Desk (MISD)

Een systeem dat storingen aan camera’s langs de snelweg monitort en signaleert.

Meer informatie
Meldingensysteem IV Service Desk (MISD)

Procesleiding (PRL)

Een systeem voor de uitvoering van de dienstregeling en de besturing van verkeersstromen op het spoor.

Meer informatie
Procesleiding (PRL)

VIEW

Een meekijksysteem dat meegroeit met het verkeersleidingsysteem van ProRail.

Meer informatie
VIEW

Grenzeloze Openbaar Vervoer Informatie (CROW-NDOV)

Eén nationaal systeem dat actuele reisinformatie verstuurt van voertuigen naar partijen die reizigers informeren.

Meer informatie
Grenzeloze Openbaar Vervoer Informatie (CROW-NDOV)

Landelijke Infra Monitoring (LIM)

Een landelijk overzicht van alle storingen aan de centraal bediende wissels van ProRail.

Meer informatie
Landelijke Infra Monitoring (LIM)

Klanten en partners

Bert van Elburg

Contact

Bert van Elburg

Algemeen Directeur