Alex Dane werkt al meer dan tien jaar voor InTraffic, eerst gedetacheerd vanuit ons moederbedrijf ICT en een aantal jaren vast in dienst bij InTraffic. In die tien jaar heeft Alex verschillende rollen vervuld. Ooit is hij begonnen als Ontwikkelaar, daarna is Alex door verschillende functies doorgegroeid naar Projectleider/SLA-manager met als klant ProRail.

InTrafficer

Alex heeft zich altijd ‘InTrafficer’ gevoeld, mede doordat hij veel tijd doorbracht bij InTraffic. Maar ook omdat de informele sfeer en kleinschaligheid van de organisatie hem erg aanspreken. Alex: “Iedereen kent elkaar, er hangt een goede sfeer en het management staat open voor input vanuit de medewerkers. Je merkt nu wel dat het bedrijf aan het groeien is, maar dat past ook bij de organisatie”.

Unieke klant

Alex: “Het spoordomein spreekt mij erg aan. Ik werk voor een unieke klant binnen Nederland, ProRail. Als daar een situatie ontstaat die direct opgelost moet worden, zetten we alle zeilen bij en lossen we het op. Dat maakt het werk leuk en afwisselend.”

 

Het spoordomein spreekt mij erg aan. Ik werk voor een unieke klant binnen Nederland, ProRail. Als daar een situatie ontstaat die direct opgelost moet worden, zetten we alle zeilen bij en lossen we het op. Dat maakt het werk leuk en afwisselend.

Alex Dane – Projectleider

Alex Dane

Contact

Alex Dane

Service Level Manager