Ari Ayala Mendoza werkt bijna 2,5 jaar bij InTraffic. Ari is gestart als junior developer via Rockstars en heeft er recent voor gekozen om de overstap te maken naar InTraffic. Sinds kort werkt Ari aan een van onze projecten, Btd-planner*, bij ProRail op locatie.


Developer

“Op dit moment werk ik als developer binnen het team, naast backend development krijg ik de kans om in dit project ook aan de front-end te werken. Mijn doel is om mij verder te ontwikkelen naar full-stack developer, dat is ook de reden dat ik nu aan dit project werk. Samen met mijn resourcemanager heb ik gekeken wat daarvoor de mogelijkheden zijn en welke trainingen ik nog kan volgen”. Ari werkt bij ProRail in een team wat bijna helemaal uit InTraffic-ers bestaat. Dat maakt dat hij de binding met InTraffic nog steeds voelt.

Bij InTraffic is men geïnteresseerd in de medewerkers en heeft iedereen de mogelijkheid zijn of haar ontwikkel pad te volgen in samenwerking met jouw eigen resourcemanager.

Ari Ayala Mendoza – Full-stack Developer


Toekomst

“Als het project afloopt wil ik graag iets anders gaan doen en mij meer focussen op Java. Hier heb ik veel mee gedaan op school en in mijn vrije tijd, maar nog niet in een werkomgeving.” Nog verder in de toekomst wil Ari graag als ontwikkelaar blijven werken, maar wel een stapje verder. Bijvoorbeeld als Technisch specialist of architect waarbij hij zijn development kennis kan inzetten om succesvol te kunnen zijn in een van die rollen.


Bewuste keus

Ari heeft er een aantal maanden geleden bewust voor gekozen de overstap naar InTraffic te maken. De diversiteit van het werk en de mogelijkheden die er zijn spreken hem erg aan. “Ik heb hier de mogelijkheid om mijzelf te ontplooien. Niet alleen om mijn vakkennis te ontwikkelen, maar ook op andere gebieden zoals zelfontwikkeling. Bij InTraffic is men geïnteresseerd in de medewerkers en heeft iedereen de mogelijkheid zijn of haar ontwikkel pad te volgen in samenwerking met jouw eigen resourcemanager.”

*Btd-planner is een applicatie van ProRail waarmee de buitendienststellingen van het spoor worden gepland zodat het spoorwegennet veilig onderhouden kan worden.

Ari Ayala Mendoza

Contact

Ari Ayala Mendoza

Full-stack Developer