Wat zijn collega’s ontwerpen, wordt door Dennis Joele getest. En daar heeft de 38-jarige test analist zijn handen aan vol want, zoals hij ondertussen wel heeft ervaren: mobiliteit staat nooit stil.

 

Dennis houdt zich bezig met alle aspecten van het testen. “Van het uitvoeren tot kijken of we genoeg testdekking hebben want is een proces complex, dan zijn er meer tests nodig. Het risico weeg je continu af tegen de kwaliteit, de inspanning en de kosten.” Ook testautomatisering is onderdeel van Dennis’ werk. “Tests worden niet alleen gebruikt tijdens de ontwikkelfase, we dragen ze ook over voor gebruik in de beheerfase. Sommige testen voer je handmatig uit, andere kun je beter automatiseren. Ja, ook dat hoort bij mijn werkzaamheden.”

 

Fascinerende wereld

Het blijft Dennis fascineren dat een op het oog zo simpel proces vaak veel techniek omvat. “Zoals bij de dagelijkse planning van de treinen, het project waar ik mij mee bezig hou. Er zijn zó veel processen die met elkaar samenhangen, daar heb je allemaal rekening mee te houden.” Erg vindt hij dat niet. Juist het technische aspect en het doorgronden van die processen ziet hij als uitdaging. “Net als de spoorwereld, er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan.”

“Er zijn zó veel processen die met elkaar samenhangen, daar heb je bij het testen allemaal rekening mee te houden.”

Dennis Joele – Test Analist

Dennis Joele InTraffic

Duidelijkheid

“Alles wat je doet, moet goed zijn. En als je daar meer tijd voor nodig hebt dan vooraf ingeschat, dan krijg je die tijd.” Dat hoge kwaliteitsbesef ziet Dennis ook terug in de besluitvorming. “Als er een besluit is genomen, dan wordt daaraan vastgehouden. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en kijkt iedereen weer vooruit. Ja, dat werkt heel fijn.”

 

Typisch InTraffic

In de korte tijd die Dennis bij InTraffic werkt, heeft hij zich een goed beeld gevormd van ‘de typische InTraffic-er. “Die staat voor kwaliteit, is resultaatgericht maar niet ten koste van alles, en is bereid om bij- of in te springen waar nodig. Samen werken we naar het einddoel toe. Die collegialiteit in combinatie met de technische werkzaamheden en mooie projecten, dat maakt InTraffic voor mij een geweldige plek om te werken.”

 

Wil jij jezelf ook ontwikkelen bij InTraffic? Bekijk onze vacatures!