Guido Wijn (49) is sinds anderhalf jaar resourcemanager bij InTraffic. Guido is begonnen in de IT-branche als functioneel beheerder en heeft van daaruit meerdere IT-rollen vervuld. Met de tijd merkte hij dat hij vooral energie krijgt van het opleiden en begeleiden van mensen in hun ontwikkeling. Daarom maakte Guido anderhalf jaar geleden de overstap naar InTraffic, om de rol van resourcemanager te vervullen.


Open bedrijfscultuur

“Ik kende InTraffic nog niet, maar wat mij gelijk aansprak was de openheid van het bedrijf naar buiten toe. Zo kan je via de website direct contact opnemen met de directie. Deze openheid zie ik terug in de hele organisatie.” InTraffic is echt een techneutenbedrijf vertelt Guido verder. Het leveren van kwaliteit zit sterk in onze genen en we gaan graag langdurige relaties aan met zowel onze klanten als onze medewerkers. “We vragen daarnaast van medewerkers dat ze omgevingsbewust zijn en meedenken met de klant. Dat hoef je niet alleen te doen, we delen onze kennis en ervaring graag met elkaar onder het mom van ‘sharing is caring’.”

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s, daarbij kijken wij niet naar leeftijd of achtergrond. Je bent goed of je bent het niet. En dat vind ik uniek in deze tijd.

Guido Wijn – Resourcemanager

Medewerker centraal

“Bijzonder vind ik dat we als InTraffic gekozen hebben resourcemanagers aan te stellen, die primair zijn aangesteld voor de ontwikkeling van medewerkers en daarbij optimaal passende inzetten realiseren voor de mensen. Dit sluit aan op mijn eigen drive om mensen meer te laten presteren dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden.” InTraffic is hard aan het groeien, dit brengt een andere dynamiek binnen de organisatie. Voor de resourcemanagers ligt hier een belangrijke rol omdat de veranderende dynamiek ook andere zaken van medewerkers vraagt. Namelijk dat ze bewust breder gaan denken, buiten hun eigen taak en dat ze meer multi-inzetbaar worden: we willen graag dat iedere medewerker een trusted advisor is voor onze klanten én de collega’s. Wij als resourcemanagers begeleiden medewerkers daarin, legt Guido uit.

Guido Wijn

Contact

Guido Wijn

Resourcemanager