In 2013 kwam Jeroen Admiraal bij InTraffic terecht. Daarvoor studeerde hij Informatica aan de Hogeschool Utrecht en na twee jaar vanuit een andere werkgever voor ons gewerkt te hebben, maakte hij de overstap en kwam hij bij InTraffic in dienst als Technisch Specialist.

 

Een kijkje achter de schermen

“Het werk is leuk, de sfeer is goed en het domein van verkeer en vervoer spreekt me erg aan. Werken bij InTraffic geeft mij een kijkje achter de schermen van OV-vervoerders. Als reiziger denk je dat het allemaal heel gemakkelijk gaat, maar er zit een hele wereld achter om je reis mogelijk te maken. Dat maakt dit werk zo leuk. De afgelopen 2,5 jaar heb ik me sterk kunnen ontwikkelen. Soms krijgen we een training, maar je leert vooral van gewoon doen. Altijd met goede begeleiding.”

 

Geen nummertje

“InTraffic is geen massabedrijf waar het alleen om geld draait. Doordat de organisatie niet te groot is, ben je geen nummertje. Je kunt bij wijze van spreken gewoon bij directeur Bert van Elburg langslopen. Ook staat hij weleens aan onze bureaus voor een praatje.”

 

Dagelijks beheer van complexe software

Het dagelijks werk van Jeroen is afwisselend omdat hij voor verschillende projecten werkt: GOVI, AML en KWARTS. Bij GOVI is Jeroen bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van de applicatie. “De applicatie is complex en biedt daarom veel uitdaging in het oplossen van problemen.” Voor deze functie is veel contact nodig met de opdrachtgever maar ook met leveranciers en afnemers van data. “Het is erg leuk aan de ene kant contact te hebben met de busmaatschappijen en aan de andere kant de afnemers van de data.”

Het werk is leuk, de sfeer is goed en het domein van verkeer en vervoer spreekt me erg aan. Werken bij InTraffic geeft mij een kijkje achter de schermen van OV-vervoerders.

Jeroen Admiraal – Technisch Specialist

Jeroen Admiraal

Contact

Jeroen Admiraal

Technisch Specialist