Pascual Gerts studeerde Media en Entertainment aan de Hogeschool Inholland Rotterdam. Na zijn afstuderen besloot hij voor een carrièreswitch te gaan: hij liet zich omscholen naar IT’er. In 2014 kwam hij bij InTraffic terecht als Tester, en dat bevalt goed!

 

Samenwerken aan een beter product

Pascual: “Samen met mijn teamleden werken we aan nieuwe functionaliteiten voor VIEW. Allen hebben we een kritische blik en dit zorgt voor de nodige interessante discussies, wat uiteindelijk het product ten goede komt. We gaan als team voor kwaliteit. Het is leuk om aan dit proces deel te nemen en hier mijn steentje aan bij te dragen door continue de eisen van het product te testen. Hierbij is samenwerking heel belangrijk en dat klopt in ons team gewoon.”

 

Altijd in beweging

“Mijn InTraffic collega’s bezitten veel domeinkennis in de markt van verkeer en vervoer. Het is fijn om zoveel kennis om je heen te hebben. Het openbaar vervoer is een branche die veel in beweging is en dat geldt ook voor onze systemen en applicaties. Dat maakt werken bij InTraffic zo leuk.”

 

Testen van functionaliteiten

Als tester is Pascual verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van kwalificatietesten, regressietesten en performancetesten van VIEW. “Om te controleren of de applicatie na de invoering van een nieuwe functionaliteit voldoet aan de verwachting, schrijf ik requirements, voer ik de testen uit en schrijf ik testrapportages. Als tester moet je het leuk vinden om de controle te houden, nauwkeurig kunnen werken en oog hebben voor kwaliteit. Dat past goed bij mij.”

Als tester moet je het leuk vinden om de controle te houden, nauwkeurig kunnen werken en oog hebben voor kwaliteit. Dat past goed bij mij.

Pascual Gerst – Tester

Pascual zit ook in het bestuur van Young InTraffic: dé vereniging voor Young Professionals binnen InTraffic.

Pascual Gerts

Contact

Pascual Gerts

Tester