Internet of Things

Internet of Things en Artificial Intelligence bieden organisaties veel mogelijkheden om efficiënter en effectiever te werken. Door statussen en informatie uit assets te combineren met andere data (verkeersdata, weer, sturingsdata) zijn organisaties in staat betere en gefundeerde beslissingen te nemen. Met het plaatsen van sensors in de huidige infrastructuur kunnen bestaande “domme” elementen slim gemaakt worden.


Digitalisering Asset Management

De digitalisering van Asset Management begint bij het verzamelen van gegevens, bijvoorbeeld data afkomstig uit sensors. Deze data biedt real time inzicht in de status van een asset en inzicht in gebruik en te plegen onderhoud. Door het ontwikkelen van algoritmen en modellen kan onderhoud efficiënter gepland en uitgevoerd worden.


Onze oplossing

InTraffic heeft een monitoring en analyse platform ontwikkeld voor Asset Management van infrastructuur. Dit platform, Miosa, maakt gebruik van Internet of Things, Artificial Intelligence en deeplearning. Onze analisten analyseren grote hoeveelheden data uit assets, ontwikkelen algoritmen en modellen en automatiseren deze informatie real time op dashboards. Hiermee is bijvoorbeeld inzichtelijk: de staat van assets, of er onderhoud gepleegd moet worden en kan er slimmer onderhoud gepland worden.

Deze informatie is als Cloud oplossing beschikbaar, waarmee de informatie altijd actueel en op elk moment beschikbaar is. De algoritmen en modellen worden continue doorontwikkeld en aangepast.

Download hier de factsheet Miosa Infra

Factsheet Miosa Infra

In deze factsheet leest u hoe Miosa werkt en wat de voordelen voor u als infra beheerder zijn. Wilt u meer weten of verder praten? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en neem contact met ons op via de gegevens op de factsheet.

Download

De voordelen

  • Efficiënter onderhoud door real time storingsinformatie
  • Voorspellen van storingen op basis van opgebouwde gegevens
  • Inzicht in seizoens- en/of locatie gebonden invloeden op assets
  • Inzicht in beheermaatregelen en effectiviteit van onderhoud
  • Advies voor kostenbesparing

Het platform is onmisbaar voor infrabeheerders op zoek naar inzicht in hun assets, onderhoud op assets efficiënter en effectiever willen inrichten en kosten willen besparen op onderhoud en daarmee bijdragen aan een duurzame samenleving.

Toepassingsgebieden
Bruggen
Tunnels
Sluizen
Rollend materieel
Lightrail
Heavy rail

Event

InfraTech i.s.m. ICT Group, NedMobiel & OrangeNXT, ontmoet ons op standnummer 6.400B op het Tunnelplein

Event

Bezoek onze stand tijdens Smart City 2018 - 27 september 2018

Event

Bezoek onze netwerkcorner 18 april 2018 tijdens het Congres Beheer & Onderhoud van Infrastructuur

Event

InTraffic presenteert Digitalisering Asset Management op Innovation Event the Smart edition

Edwin Winterkamp

Contact

Edwin Winterkamp

Keyaccountmanager ProRail