Data verrijken, beslisinformatie samenstellen en doorstroom verbeteren

De datastromen in de mobiliteitsbranche zijn enorm en blijven groeien. ICT Group heeft de technologie, gekwalificeerde mensen en domeinkennis om mobiliteitsdata te verrijken en toegevoegde waarde te creëren. Het Multimodal Analytics (M2A) -platform faciliteert u daarbij op alle niveaus.

Multimodal Analytics laat data voor u werken

Infrabeheerders, vervoerders  en gemeenten beschikken dagelijks over enorme hoeveelheden mobiliteitsdata om hun operaties efficiënter te maken en de kosten te verlagen. Hun primaire vraag is hoe zij deze data het beste kunnen verzamelen, toegankelijk maken, analyseren en delen met beslissers. Met Multimodal Analytics (M2A), beschikt u over het ideale platform om historische en realtime data te importeren, valideren, analyseren en te verwerken tot beslisinformatie. Daarmee kunt u de doorstroom verbeteren door: oorzaken van storingen te achterhalen en in de toekomst voorkomen, onderhoud te voorspellen en plegen, reisinformatie met gebruikers te delen en beleidsvraagstukken cijfermatig te onderbouwen. U krijgt meer grip op uw operationele processen en de kosten ervan en u vergroot de stabiliteit van uw IT-landschap.

De kracht van het M2A-platform komt nog meer tot zijn recht wanneer u de mobility experts van het ICT Group in-house datateam betrekt in uw vraagstukken. Zij beschikken namelijk over diepgaande domeinkennis en grote hoeveelheden historische mobiliteitsdata om ‘kale’ data te verrijken. Zij weten wat data betekent en hoe u die optimaal inzet voor uw operatie, waarbij de privacy van data volledig beschermd is. Onze experts adviseren, trainen, coachen, sturen projecten aan en bouwen maatwerk oplossingen. Daarmee haalt u maximaal toegevoegde waarde uit uw informatiesystemen. De optelsom van techniek, domeinkennis en data-experts maakt ICT Group tot uw ideale partner voor nu en in de toekomst.

De voordelen voor de mobiliteitsbranche

ICT Group realiseert en onderhoudt complexe informatie- en besturingssystemen voor de mobiliteitsbranche. Wij maken complexe IT-systemen beheersbaar. Het resultaat: een efficiëntere uitvoering van complexe processen.

Datarotonde
Data importeren en exporteren in alle gangbare multimodale formaten, handmatig en uit geautomatiseerde streams, zoals VLOG, IVERA, Datex2, BISON, NeTEx, TOMP. Maar ook: actuele druktegegevens van stedelijke gebieden, parkeerdata en meer.

Valideren
Controleer en valideer ruwe data, handmatig of geautomatiseerd. Stel automatische filterwaarden en/of correcties in, bewerk data handmatig en sla op.

Begrijpen en voorspellen
Analyseer elke beleidsvraag in de selfservice BI-omgeving die automatisch gevoed wordt met data. Zo kan data op iedere gewenste wijze worden bekeken, doorsneden, gecombineerd en gefilterd. Gebruik een grote bibliotheek met algoritmen voor slimme voorspellingen en trendanalyses.

Beïnvloeden
Zet de volgende stap en beïnvloedt, direct of indirect, het gedrag van automobilisten. Stuur berichten aan MaaS-providers, OV DRIS systemen (ook in voertuigen) of DRIPs.

Wat ons onderscheidend maakt

  • Professionele self-service Business Intelligence (BI) omgeving
  • Bewezen en privacy-bestendige dataplatformen
  • Algoritmen voor slimme voorspellingen en trendanalyses
  • Toekomstvaste oplossingen
  • Training en coaching
  • Uitgebreide validatie-mogelijkheden

Bekijk ook de animatie

Eline Veldhoen

Contact

Eline Veldhoen

Accountmanager bij InTraffic