Een nieuw informatie- of besturingssysteem succesvol integreren in de bestaande keten vereist expertise in alle facetten van softwareontwikkeling. Kennis van koppelvlakken of interfaces tussen systemen is hierbij onmisbaar. Maar het is minstens zo belangrijk om inzicht te hebben in de eigenschappen die de stabiliteit en de performance van een systeem verhogen.

Daarnaast gaat het nooit uitsluitend om de individuele applicatie, maar om de hele keten waarbinnen deze ingezet wordt. InTraffic is een specialist op het gebied van integratie in de keten. Bent u op zoek naar één partner om de keten werkend te krijgen? Wij zijn graag van dienst!

Oog voor integratie in de keten

Door onze ruime ervaring met softwareontwikkeling, testen, beheer en onderhoud, zijn wij in staat de risico’s binnen een keten van systemen te identificeren en de juiste manier van integreren te bepalen. Dit hebben wij bewezen in de langdurige relaties met grote spelers in het domein van rail en urban mobility. Bij ProRail vervullen we deze rol bijvoorbeeld al sinds 1994. Ketenintegratie betekent voor ons zowel softwarebeheer, als hardwarebeheer en hosting. Het resultaat voor de klant? Eén aanspreekpunt, 24-uurs ondersteuning en een goed functionerende keten die bijdraagt aan organisatiedoelen.

Specialistische partner

Binnen de markten rail en urban mobility is InTraffic gespecialiseerd in het integreren van informatie- en besturingssystemen binnen complexe ketens van systemen, zowel met bestaande als met nieuwe infrastructuur. Ook integreren we systemen van verschillende leveranciers probleemloos. We begrijpen als geen ander hoe applicaties, systemen, technieken en platformen afhankelijk van elkaar zijn. Bij de integratie houden we rekening met de wensen van de klant en de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden.

Meer informatie?

Neem contact op met Bob Brands.

Stuur een mail Maak een connectie
Bob Brands - Business Unit Manager - InTraffic