De uitdaging voor mobiliteit ligt de komende jaren in het slimmer benutten van de bestaande infrastructuur. Informatie- en besturingssystemen spelen hierin een cruciale rol. InTraffic werkt al jaren aan IT-oplossingen om de mobiliteit te verbeteren.

Waar organisaties, vervoersprocessen, techniek en IT elkaar raken, biedt InTraffic innovatie en advies. Heeft uw organisatie behoefte aan innovatieve informatie- en besturingssystemen die de mobiliteit van Nederland verbeteren? Dan denken wij graag mee.

Innovatie in de markt van verkeer en vervoer

Een Big Data-oplossing zoals Apache Spark, Microsoft Azure, Internet of Things solutions of de invoering van ERTMS in Nederland. De consultants van InTraffic volgen de ontwikkelingen en nieuwe technieken in de markt op de voet. Zij zetten hun kennis en expertise graag proactief in om tot een innovatieve oplossing te komen voor uw businessvraagstuk op het gebied van mobiliteit. De behoefte van de klant staat hierbij centraal. Wij werken samen met universiteiten en andere bedrijven uit de branche.

Advies over informatie- en besturingssystemen

Onze consultants hebben een uitgebreide kennis van de markt van verkeer en vervoer. Ook zijn zij op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen. Deze kennis gebruiken onze consultants graag om te adviseren in de gehele software lifecycle. Daarin ‘ontzorgen’ we onze opdrachtgevers van concept tot en met exploitatie en beheer. Hoge kwaliteit en veilige en betrouwbare systemen zijn in deze wereld onmisbaar. En daar maakt InTraffic het verschil. Het resultaat? Maakbare adviezen die toegevoegde waarde hebben in de praktijk.

Meer informatie?

Neem contact op met Bob Brands

Stuur een mail Maak een connectie
Bob Brands - Business Unit Manager - InTraffic