InTraffic heeft jarenlange ervaring met het specificeren, ontwikkelen en beheren van software om mobiliteitsprocessen te ondersteunen en te verbeteren. Bewezen methoden en technieken staan bij ons garant voor een succesvol geheel van ontwerp, realisatie, integratie en onderhoud. Heeft uw organisatie behoefte aan software op het gebied van verkeer en vervoer? Dan helpen wij graag.

Betrouwbare en toekomstbestendige software

InTraffic is een bekwame en ervaren partner op het gebied van softwareontwikkeling. Dit blijkt onder andere uit onze jarenlange ervaring met Safety Integrity Level (SIL) systemen. We ontwerpen, bouwen, testen en begeleiden de indienststelling van deze gecertificeerde systemen. Het resultaat? Betrouwbare, toekomstbestendige software en procesveiligheid. Dankzij onze 24/7 specialistische ondersteuning waarborgen we ook de continuïteit en de beschikbaarheid van de systemen. De onafhankelijke, geïntegreerde ketenbewaking van InTraffic heeft zijn waarde op het spoor en in urban mobility ruimschoots bewezen en ondersteunt ook uw beheerorganisatie optimaal.

Onze werkwijze: scrum voor softwareontwikkeling

Wij werken volgens een gestructureerde opzet van ontwikkel- en onderhoudstrajecten waarbij we beschikken over een breed scala van methodieken en competenties. De vraag van de klant staat hierbij altijd centraal. We voeren ontwikkeltrajecten uit via de scrummethodiek. Deze aanpak staat garant voor een betrokken klant die continue op de hoogte is van de voortgang. Onze projectleiders zijn Prince-II gecertificeerd.

Deskundige medewerkers

Onze deskundige en betrokken medewerkers zijn zeer gemotiveerd om software op maat te realiseren. Collegialiteit, onze compacte organisatie en een gestructureerde werkwijze garanderen een effectieve samenwerking. Dit, in combinatie met onze specialistische kennis van IT en vervoersprocessen, leidt tot een optimaal resultaat.

Meer informatie?

Neem contact op met Bob Brands

Stuur een mail Maak een connectie
Bob Brands - Business Unit Manager - InTraffic