De betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van informatie- en besturingssystemen in het openbaar vervoer en het wegverkeer zijn essentieel. Storingen in cruciale systemen op het spoor of in tunnels veroorzaken enorme verkeersproblemen, liggen politiek gevoelig en leiden tot veel negatieve media-aandacht. InTraffic heeft jarenlange ervaring met het beheer en onderhoud van bedrijfskritische systemen.

Onze deskundige medewerkers beheren zowel eigen ontwikkelde software als die van derden, en onderhouden deze op een gestructureerde en gecontroleerde manier. Verzekerd zijn van één partner voor beheer en onderhoud van hoge kwaliteit? Bij InTraffic bent u aan het juiste adres.

InTraffic ontzorgt

Bij veel informatie- en besturingssystemen is het van groot belang dat zij gedurende onderhoud en migratietrajecten bedrijfszeker blijven functioneren. Onder ‘beheer en onderhoud’ rekenen wij dan ook installaties en wijzigingsprocessen in ‘real time’ omgevingen. Zo migreert InTraffic bestaande systemen probleemloos naar moderne IT-platforms, terwijl de systemen gedurende de migratie bedrijfszeker blijven functioneren. Wij garanderen een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de software.

Daarnaast staat onze beschikbaarheidsdienst dag en nacht klaar om fouten op te lossen. Het resultaat? Een toekomstbestendige applicatie. De onderhoudscontracten (Service Level Agreements) die wij met onze klanten afsluiten, beschrijven onder meer de uitvoering van onderhoud en beheer, de bevoegdheden en de wijze van communicatie en rapportage.

Meer dan instandhouding

Onderhoud betekent voor ons meer dan instandhouding. Onze medewerkers denken een stap verder om bestaande software naar een hoger niveau te brengen. InTraffic is een solide partner voor het volledige software lifecycle. Vanaf het eerste idee tot en met doorontwikkeling van de software. Voor beheer, onderhoud en doorontwikkeling maken wij daarbij gebruik van de erkende methoden ASL en ITIL, volgens de bekende kwaliteitsnormen (ISO 9001).

Meer informatie?

Neem contact op met Bob Brands.

Stuur een mail Maak een connectie
Bob Brands - Business Unit Manager - InTraffic