Directie InTraffic

 

Bert van Elburg – Algemeen Directeur

Na zijn studie aan de Universiteit Twente startte Bert van Elburg in 1991 bij het Nationaal Lucht- en Ruimtevaart Laboratorium. Daar ontdekte hij zijn voorkeur voor de combinatie van management en techniek. Hierdoor maakte hij in 1995 de overstap naar de IT, eerst als consultant en later in commerciële posities bij Ordina. Daarna heeft hij in diverse management en directie posities gewerkt bij Imtech in Telecom en Infra. In 2007 deed zich de kans voor om als mede-eigenaar en directeur een voormalig Philips bedrijf zelfstandig in de markt te positioneren, om dit vervolgens in 2014 verder te laten groeien binnen Altran. Sinds september 2017 is Bert Algemeen Directeur van InTraffic.

IT, Verkeer en Vervoer

“InTraffic is voor mij persoonlijk een mooie combinatie van mijn achtergrond (IT & Infra) en mijn passie voor klanten, technologie en innovatie.” InTraffic combineert jarenlange kennis en ervaring voor verkeer en vervoer met IT-kennis. Met deze technologische kennis levert InTraffic dagelijks een bijdrage aan de maatschappij. We werken aan het verbeteren van de mobiliteit van mensen en goederen. En dat ook nog op een veilige en duurzame wijze. “Ik ben trots dat ik hier onderdeel van mag zijn en leiding mag geven aan dit mooie bedrijf in een markt in ontwikkeling”.

Ambitie voor InTraffic: Future Mobility

Bert heeft nog veel ambities voor InTraffic. Zo moet InTraffic in 2020 een stevige positie hebben als dé betrouwbare IT-specialist voor verkeer & vervoer met meer dan 200 medewerkers. “Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter InTraffic, zij bouwen aan betrouwbare en innovatieve IT-systemen voor onze klanten”. De mobiliteitsmarkt maakt de komende jaren een enorme innovatieve ontwikkeling door, waarbij technologie en IT een bepalende factor zijn. Denk aan autonoom rijden, Smart Cities, Mobility as a Service. “Innovatie speelt een steeds grotere rol in ons bedrijf. Hiermee zijn we in staat om bestaande en nieuwe opdrachtgevers te helpen hun ambities waar te maken”.

Meer weten?

Bert van Elburg komt graag met u in contact! Stuur een e-mail naar bert.van.elburg@intraffic.nl of bekijk LinkedIn.

 

Arjen Bakker – Operationeel Directeur

Arjen Bakker studeerde Bouwkunde en Economische Bedrijfstechniek aan de HTS, waarna hij aan de slag ging als management trainee bij het toenmalige CMG. Daar heeft hij de eerste 10 jaar van zijn carrière de traditionele ICT-loopbaan gevolgd: van programmeur tot projectmanager. “Ik bleek een echte ICT ‘er, waarbij ik veel facetten uit mijn opleidingen goed kon toepassen.” Hierna heeft Arjen verschillende managementposities bekleed op de gebieden sales, delivery en general management. Deze ervaring heeft hij meegenomen naar InTraffic toen hij op 1 maart 2014 in dienst trad als MT-lid en manager van het Delivery Centre (DC).

Overstap naar InTraffic

Onder het motto ‘Afspraak is afspraak’ werkte het DC onder de leiding van Arjen aan een verdere groei van InTraffic. Nu is Arjen als Operationeel Directeur verantwoordelijk voor de resultaten van de 4 Business Units van InTraffic.
Over zijn overstap naar InTraffic zegt Arjen: “Ik wilde graag bij een relatief kleine organisatie werken die nationaal georiënteerd is. Als manager van het Delivery Centre werd ik verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van de opdrachten die InTraffic verwerft. Ik ben bij InTraffic echt met mijn neus in de boter gevallen.”

Ambitie voor InTraffic: innoverende opdrachten succesvol uitvoeren

Wat betreft de toekomst gelooft Arjen in de missie van InTraffic: mastering mobility. Zijn ambitie hierbij is het ontwikkelen van meer diversiteit in de klantenkring, het binnenhalen van mooie innoverende opdrachten en deze succesvol uitvoeren met de betrokken en deskundige medewerkers die InTraffic rijk is.

Meer weten?

Arjen Bakker staat u graag te woord! Stuur een e-mail naar arjen.bakker@intraffic.nl, bel naar +31(0)6 – 3192 7877 of bekijk LinkedIn.