Directie InTraffic
Van links naar rechts: Arjen Bakker (Operationeel Directeur), Bert van Elburg (Algemeen Directeur), Martin Sanchez (Financieel Directeur).

 

Bert van Elburg – Algemeen Directeur

Na zijn studie aan de Universiteit Twente startte Bert van Elburg in 1991 bij het Nationaal Lucht- en Ruimtevaart Laboratorium. Daar ontdekte hij zijn voorkeur voor de combinatie van management en techniek. Hierdoor maakte hij in 1995 de overstap naar de IT, eerst als consultant en later in commerciële posities bij Ordina. Daarna heeft hij in diverse management en directie posities gewerkt bij Imtech in Telecom en Infra. In 2007 deed zich de kans voor om als mede-eigenaar en directeur een voormalig Philips bedrijf zelfstandig in de markt te positioneren, om dit vervolgens in 2014 verder te laten groeien binnen Altran. Sinds september 2017 is Bert Algemeen Directeur van InTraffic.

IT, Verkeer en Vervoer

“InTraffic is voor mij persoonlijk een mooie combinatie van mijn achtergrond (IT & Infra) en mijn passie voor klanten, technologie en innovatie.” InTraffic combineert jarenlange kennis en ervaring voor verkeer en vervoer met IT-kennis. Met deze technologische kennis levert InTraffic dagelijks een bijdrage aan de maatschappij. We werken aan het verbeteren van de mobiliteit van mensen en goederen. En dat ook nog op een veilige en duurzame wijze. “Ik ben trots dat ik hier onderdeel van mag zijn en leiding mag geven aan dit mooie bedrijf in een markt in ontwikkeling”.

Ambitie voor InTraffic: Future Mobility

Bert heeft nog veel ambities voor InTraffic. Zo moet InTraffic in 2020 een stevige positie hebben als dé betrouwbare IT-specialist voor verkeer & vervoer met meer dan 200 medewerkers. “Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter InTraffic, zij bouwen aan betrouwbare en innovatieve IT-systemen voor onze klanten”. De mobiliteitsmarkt maakt de komende jaren een enorme innovatieve ontwikkeling door, waarbij technologie en IT een bepalende factor zijn. Denk aan autonoom rijden, Smart Cities, Mobility as a Service. “Innovatie speelt een steeds grotere rol in ons bedrijf. Hiermee zijn we in staat om bestaande en nieuwe opdrachtgevers te helpen hun ambities waar te maken”.

Meer weten?

Bert van Elburg komt graag met u in contact! Stuur een e-mail naar bert.van.elburg@www.intraffic.nl of bekijk LinkedIn.

 

Arjen Bakker – Operationeel Directeur

Arjen Bakker studeerde Bouwkunde en Economische Bedrijfstechniek aan de HTS, waarna hij aan de slag ging als management trainee bij het toenmalige CMG. Daar heeft hij de eerste 10 jaar van zijn carrière de traditionele ICT-loopbaan gevolgd: van programmeur tot projectmanager. “Ik bleek een echte ICT ‘er, waarbij ik veel facetten uit mijn opleidingen goed kon toepassen.” Hierna heeft Arjen verschillende managementposities bekleed op de gebieden sales, delivery en general management. Deze ervaring heeft hij meegenomen naar InTraffic toen hij op 1 maart 2014 in dienst trad als MT-lid en manager van het Delivery Centre (DC).

Overstap naar InTraffic

Onder het motto ‘Afspraak is afspraak’ werkte het DC onder de leiding van Arjen aan een verdere groei van InTraffic. Nu is Arjen als Operationeel Directeur verantwoordelijk voor de resultaten van de 4 Business Units van InTraffic.
Over zijn overstap naar InTraffic zegt Arjen: “Ik wilde graag bij een relatief kleine organisatie werken die nationaal georiënteerd is. Als manager van het Delivery Centre werd ik verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van de opdrachten die InTraffic verwerft. Ik ben bij InTraffic echt met mijn neus in de boter gevallen.”

Ambitie voor InTraffic: innoverende opdrachten succesvol uitvoeren

Wat betreft de toekomst gelooft Arjen in de missie van InTraffic: mastering mobility. Zijn ambitie hierbij is het ontwikkelen van meer diversiteit in de klantenkring, het binnenhalen van mooie innoverende opdrachten en deze succesvol uitvoeren met de betrokken en deskundige medewerkers die InTraffic rijk is.

Meer weten?

Arjen Bakker staat u graag te woord! Stuur een e-mail naar arjen.bakker@www.intraffic.nl, bel naar +31(0)6 – 3192 7877 of bekijk LinkedIn.

 

Martin Sanchez – Financieel Directeur

Na zijn studie commerciële economie volgde Martin Sanchez een studie hogere bedrijfseconomie in Utrecht. In 1995 startte hij bij Movares, waar hij groeide van project controller naar business controller. “Toen werd ik gevraagd om voor InTraffic een management informatiesysteem op te zetten en in te richten. Het was een tijdelijke opdracht die uitmondde in mijn aanstelling als manager van het Corporate Service Centre in 2011.”

Professionalisering ondersteunende tak

De afgelopen 5 jaar heeft Martin zich ingezet om de gehele ondersteunende tak bij InTraffic te professionaliseren. Denk hierbij aan Human Resources, ICT, Finance, Control, Facility Management en Projectcontrol. “Er was een hoop te doen, maar we hebben mooie stappen kunnen maken, waardoor de organisatie volwassen is geworden.”

Ambitie voor InTraffic: trotse medewerkers

De uitdaging voor de komende jaren is wat Martin betreft het behouden van medewerkers en het binnenhalen van nieuwe mensen. Medewerkers zijn van onschatbare waarde voor InTraffic. Aandacht voor de medewerkers is daarom belangrijk. “Daarin onderscheiden wij ons van andere organisaties. Wij denken op lange termijn: onze medewerkers zijn ons kapitaal en daar moet je in blijven investeren. Zij krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen en dit stimuleren wij ook. Voor een niche player in de markt is dit essentieel. Alleen dan behoudt InTraffic zijn bestaansrecht als specialist.” Martin gaat uit van de principes: Vrijheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid. De ambitie van Martin: “Elke medewerker van InTraffic moet vol trots willen vertellen waar hij werkt en waar InTraffic voor staat.”

Meer weten?

Martin Sanchez gaat graag het gesprek aan! Stuur een e-mail naar martin.sanchez@www.intraffic.nl, bel naar +31(0)6  11 36 47 76 of bekijk LinkedIn.