Jarenlange ervaring in verkeer en vervoer

InTraffic is in 2003 opgericht als ‘joint venture’ van het IT-bedrijf ICT Automatisering en ingenieursbureau Movares. Sinds 2018 is InTraffic 100% dochter van ICT Group. De combinatie van de sterke positie van InTraffic in mobiliteit en railinfrastructuur en die van ICT Group in openbare infrastructuur en Smarter Cities heeft een positief effect op beide partijen en zal de positie verder versterken.

De filosofie achter InTraffic is dat alleen een gespecialiseerd bedrijf kan beschikken over een hoge mate van domeinkennis in combinatie met IT-expertise. Met onze ervaring op het gebied van het realiseren en het onderhouden van softwareoplossingen in het openbaar vervoer die teruggaat tot 1985, leveren wij de toegevoegde waarde waar de mobiliteitsmarkt om vraagt. InTraffic – mastering mobility.

 

IT-specialist in multimodaal verkeer en vervoer

Als specialist in multimodaal verkeer en vervoer, zet InTraffic haar kennis en ervaring in voor de volledige software lifecycle. Onze kernactiviteiten zijn de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van informatie- en besturingssystemen voor verkeersmanagement. Ook adviseren we onze klanten over innovatieve softwareoplossingen voor hedendaagse uitdagingen op het gebied van verkeer en vervoer. Daarnaast zijn we sterk in het integreren en testen van informatie- en besturingssystemen in de bestaande infrastructuur. Een hoge mate van beschikbaarheid en goede kwaliteit van de software staan bij ons centraal. InTraffic opereert onafhankelijk en is daarmee zeer wendbaar. We verrichten audits van gecompliceerde systemen, verzorgen kwaliteitsbewaking of voeren testtrajecten uit. De combinatie van domeinkennis, jarenlange ervaring en gespecialiseerde medewerkers maken InTraffic tot dé IT-specialist in verkeer en vervoer in Nederland.

 

Gerenommeerde opdrachtgevers

We werken voor gerenommeerde partijen, zoals ProRail, NS, Rijkswaterstaat, RET, GVB, Connexxion en diverse gemeenten en provincies. Wij zijn betrokken bij innovatieve projecten, zoals de realisatie van reisinformatiesystemen, bigdata-analyse voor risicogestuurd onderhoud en beslissingsondersteunende systemen voor veilig, punctueel en energiezuinig vervoer.

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Lees hier meer over een aantal van onze projecten.

Projecten

Klanten en partners

Bert van Elburg

Contact

Bert van Elburg

Algemeen Directeur