OV-diner georganiseerd door jongerenverenigingen OV-sector

15 november 2017

Op donderdag 16 november organiseert Young InTraffic samen met vijf andere jongerenverenigingen binnen de OV-sector (Young Movares, Young Ricardo, Jonge Veranderaars, Jong NS en Young ProRail) het inmiddels jaarlijkse OV-diner.

De avond staat in het teken van (gebruik van) data, voornamelijk in de OV-sector. Er komen vier interessante sprekers langs, met ieder hun eigen onderwerp binnen het thema. Tijdens een heerlijk driegangendiner, zal tussen elke gang een spreker zijn presentatie doen. Na elke gang wordt er gewisseld van tafels zodat iedereen elkaar (incl. de sprekers) kan leren kennen.

Sprekers OV-diner

Dagvoorzitter Jaap Eikelboom van ProRail heet iedereen welkom en zorgt voor een inspirerend en soepel verloop van de avond. Alexander Bal van Ricardo Rail is als product manager verantwoordelijk voor SmartFleet en Intelligent Rail, waarbij het gaat om de brede toepassing van raildata als basis voor verbetertrajecten op het gebied van onderhoud- en operationele processen. Ali Agzanay van NS houdt zich als Information Security Officer bij IT bezig met de informatiebeveiliging op NS Stations. Zijn presentatie gaat over superhelden in de informatiebeveiliging en hoe iedereen met zijn eigen gedrag een superheld in zijn omgeving kan zijn. Olivier van Buren is eigenaar van History@Work, Freelance trainer, coach en interimmanager bij Burovanburen. Aan de hand van kunst neemt hij iedereen mee naar de zachte kant van data.

OV-diner 2016

Vorig jaar stond het, toen nog Spoordiner, in het teken van “Trots op de sector en inspiratie om je eigen succesverhaal te maken”. De sprekers, waaronder Jan Koers inmiddels Innovatie Directeur bij InTraffic (voorheen Directeur) deelden tussen de verschillende gangen door een inspirerend verhaal. Zo ging men in op het succes van de moerdijkbrug, succesvol veranderen, met je voeten in de klei staan en over ontwikkelingen in de toekomst. Naast hun inspirerende succesverhaal zijn de sprekers de gehele avond bij het diner aanwezig geweest om ook aan de verschillende tafels hun kennis te delen en leuke gesprekken te voeren.