Per 1 september is Karim Henkens aangetreden als CEO van ICT Group B.V. Hij volgt hiermee Jos Blejie op die per 1 juli, in verband met pensionering, is teruggetreden.

ICT Group heeft de ambitie om fors te groeien met een zeer onderscheidend producten- en dienstenpallet voor toonaangevende klanten in vaak vitale sectoren en industrieën. De belangrijkste vragen hierbij zullen altijd zijn hoe we nog meer toegevoegde waarde voor klanten kunnen leveren en hoe we onze rol als employer of choice kunnen versterken.

Karim Henkens - CEO - ICT Group B.V.

Karim Henkens:

“Onze verkiezing tot digital transformer van het jaar biedt een uitstekende basis om verder te groeien. IT en OT raken steeds meer met elkaar verweven en wij hebben de expertise en ervaring in huis om die werelden te verbinden en cyber secure te maken. Onze passie voor innovatie is altijd een belangrijke succesfactor. Als het nieuwe gezicht van ICT Group kijk ik uit naar deze prachtige nieuwe uitdaging!"

Lees het complete interview met Karim Henkens in ons corporate magazine voor meer informatie. Het corporate magazine is alleen beschikbaar in het Engels.